• Διεύθυνση:
  • Λεωφ. Ηρακλειδών - Μυρτένης

Rent a Car

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Βρείτε ένα αυτοκίνητο ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Κάντε κράτηση online και πληρώστε κατά την άφιξη. Δωρεάν ακύρωση. Παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο.

Full damage waiver (F.D.W.)

Mπορείτε να επιλέξετε πλήρη ασφάλεια με χαμηλό κοστος ανάλογα την κατηγορία. Έτσι απαλλάσεστε απο ζημιές και ατυχήματα χωρίς να δεσμεύονται χρηματα απο την πιστωτική σας.

Theft waiver (T.W.)

Με την καταβολή του ποσού απαλλαγγής ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου μηδενίζεται η ευθύνη του ενοικιαστή σε περίπτωση κλοπής.

Personal Accident Insurance (P.A.I.)

Mπορείτε να επιλέξετε την προσωπική ασφάλεια ατυχήματος με ένα κόστος ανά ημέρα η οποία καλύπτει τον οδηγό εως 15.000 ευρώ.

GPS (NAVI)

Με την επιλογή GPS απολαμβάνετε μια σίγουρη διαδρομή χωρις τον φόβο να χαθείτε. Επιλέξτε το κατα την κράτηση η κατά την παράδοση του αυτοκινήτου.

Βaby seats (0-4) or child seats (4-11)

Επιλέξτε παιδικό καθισμα για την ασφαλή μετακίνηση του παιδιου σας. Ανάλογα την ηλικία μπορείτε να επιλέξετε baby seat or child seat.

Αdditional driver

Οδηγείστε ξέγνοιστα προσθέτοντας έναν επιπλέον οδηγό. Οι επιπλέον οδηγοί έχουν τις ίδιες ασφαλιστικές καλύψεις με τον κύριο οδηγό.

Πώς ενοικιάζουμε αυτοκίνητο από την Exer;

Eπιλέγετε τοποθεσία, ημερομηνία και ώρα παράδοσης-παραλαβης.

Επιλέγετε την κατηγορία αυτοκινήτου που επιθυμείτε.

Απολαμβάνετε τις διακοπές σας!